Keratine behandeling bij MeerKappers

Van krullend tot stijl haar: welk haartype je ook hebt, er zijn specifieke producten ontwikkeld voor een intense verzorging van jouw haar. Wil jij je haar eens goed laten verwennen? Kies dan voor een keratine behandeling bij MeerKappers. En laat je eens informeren.

Wat is keratine?

Ons haar (maar ook onze nagels en huid) bevat natuurlijke eiwitten, zoals keratine. Keratine is een lichaamseigen stof die je haar sterk maakt en structuur geeft. Je haren staan voor 90% uit keratine. Door invloeden van buitenaf zoals een chemische behandelingen, het stijlen van haar op dagelijkse basis, andere warme apparaten, het gebruiken agressieve haarproducten, maar ook door aanraking met chloor en zout raakt de keratine verhouding in het haar uit balans. En neemt de keratine in je haar af. Een gevolg van de afname van keratine is dat het haar beschadigd raakt. Dit ziet er natuurlijk niet verzorgd uit.

Keratine versterkt je haar, geeft veel glans af en verminderd pluizig haar. Een keratine behandeling zorgt ervoor dat je haar een boost krijgt en intensief verzorgd en gehydrateerd wordt.

Keratine behandeling

Door middel van een keratine behandeling wordt de balans in het haar hersteld. Tijdens de behandeling wordt het eiwit keratine teruggebracht in het haar. Door middel van deze technologie wordt de keratine structuur van haar weer glad gestreken. Extreem droog haar kan je dus behandelen met keratine, maar behandelproducten met keratine werken ook goed voor onbehandelbaar haar of ter bescherming tegen de hitte van een stijltang.

Een keratine behandeling kun je bij de kapper ondergaan, maar er bestaan ook producten voor thuisgebruik. Je kan bij MeerKappers terecht voor een speciale Keratin Kontrol treatment met producten van het merk Vitalitys. Dit Italiaanse laboratorium heeft een behandeling ontwikkeld waarmee je stijl, pluisvrij, zacht en gevoed haar kunt krijgen voor ongeveer 3 tot 4 maanden lang!

De keratine behandeling bij MeerKappers bestaat uit verschillende stappen waarbij diverse producten worden gebruikt. De eerste stap van de keratine behandeling is het wassen van het haar. De speciale keratine controle shampoo reinigt het haar voorzichtig en bereidt het voor op de volgende stappen. Daarnaast verwijdert het onzuiverheden en resten van het haar, wat onmisbaar is voor het behalen van optimaal resultaat. Na de shampoo wordt het haar weer voor 80% gedroogd en breng ik het keratine product laagje voor laagje aan in het haar. Je haar wordt daarna glad gekamd, zodat het product een kwartier kan intrekken en haar werk kan doen. Hierna wordt overtollig product uit het haar gekamd en wordt je haar droog en in model geföhnd. De keratine behandeling wordt afgesloten met de styling, welke het keratine product sealed in het haar.

Extra opties

Je kan je keratine behandeling verder laten optimaliseren met een speciaal verlichtend serum. Dit product voegt glans en zachtheid toe aan het haar en parfumeert het op subtiele wijze. Het Keratin Kontrol serum is verrijkt met keratine, zijdeproteïnen, vitamines B5 en E. Een ander product ter bevordering van je keratine behandeling is Keratin Kontrol Protection-technologie. Dit product voert een drievoudige actie uit: het beheerst kroeshaar en weerbarstig haar, het beschermt haar tegen de hitte van de stijltang en het structureert en voedt de haarvezel opnieuw met keratine en zijde-eiwitten.

 

Keratine voor thuis

Je ontvang een speciale reactiverende shampoo en een masker voor thuis gebruik na de behandeling in de salon ontvangt. Zo houd jij zo lang mogelijk plezier aan je keratine behandeling!

Reactivating shampoo:

Het haar blijft beheersbaar dankzij de actieve ingrediënten in de formule. Gebruiksaanwijzing:

 • Breng de shampoo aan op vochtig haar.
 • Masseer de shampoo in.
 • Zeep het haar in en spoel de shampoo uit.

 

Masker:

Het masker bevat keratine en zijde-eiwitten om de haarvezel te herstructureren en sterkte, zachtheid en zachtheid te geven.Gebruiksaanwijzing:

 • Breng het masker aan op vochtig haar of na gebruik van de reactivating shampoo.
 • Laat het masker een paar minuten inwerken.
 • Kam het haar door en spoel het masker uit.

 

Keratine behandeling prijs

De prijs van een keratine behandeling bij MeerKappers hangt af van je haarlengte.

 • Keratine behandeling kan al vanaf: €180,00

De speciale shampoo en het masker voor thuisgebruik zijn bij de keratine behandeling prijs inbegrepen. Zo haal jij het beste resultaat uit je behandeling!

Belangrijke informatie!

Voor een optimaal resultaat van je keratine behandeling is het belangrijk om met de volgende punten rekening te houden:

 • 48 uur na de behandeling het haar niet wassen.
 • 48 uur na de behandeling geen elastiekjes of klemmen dragen.
 • 1 tot 2 weken na de behandeling niet je haar kleuren.
 • Pas na 1 maand mag de keratine behandeling worden herhaald indien gewenst.
 • De werking van de keratine behandeling is 3 tot 4 maanden. Dit hangt af van de kwaliteit van het haar, de haar soort en of je een stijltang gebruik.
 • De kleur van het haar neemt iets af. Het advies is om eerst de keratine behandeling te doen en na een week of twee weer te kleuren.

 

Boek vandaag nog jouw keratine behandeling gemakkelijk online of neem contact met mij op!