Esthecin: ontstaan uit liefde

De reden om Esthecin te ontwikkelen was het haarverlies van de dochter van Drs. van Montfort. Haar zoektocht naar een middel om haar haargroei te ondersteunen, mislukte. Drs. van Montfort besloot daarop om zelf aan de slag te gaan. Na het bestuderen van de manier waarop haren groeien keek hij naar de mogelijke oorzaken van haarverlies. Hij ontwikkelde een serum dat het natuurlijke herstel van de haargroeicyclus ondersteunt en de invloed van het mannelijke hormoon op de haarzakjes blokkeert.

https://vimeo.com/266134893

 

Van haaruitval naar haargroei

Haren groeien in een cyclus steeds uit hetzelfde haarzakje. Het verlies van 50-100 haren per dag is daarbij normaal. Er kunnen diverse zaken invloed hebben op een gezonde haargroei, zoals stresssituaties, medicatie, hormonen en genetische factoren. De meest voorkomende oorzaak van haarverlies is de invloed van het mannelijk hormoon. Dit noemen we androgeen haarverlies of haaruitval. De haren blijven dan steken in de zogenaamde rustfase en hebben niet meer de kracht om te groeien. De snelheid waarmee dit plaatsvindt en de leeftijd wanneer dit kan beginnen is wisselend.

Esthecin geeft hernieuwd zelfvertrouwen

Begrijpelijk, want haren zijn belangrijk voor mensen. Voor vrouwen staat een mooie bos haar symbool voor vrouwelijkheid, aantrekkelijkheid en trots. Voor mannen geldt dat kaalheid hun zelfvertrouwen en gevoel van mannelijkheid kan aantasten. Drs. van Montfort is ervan overtuigd dat mensen hun zelfvertrouwen voelen groeien, dankzij Esthecin. Net zoals bij zijn dochter!