Onderwerp: Belangrijke mededeling

Ik hoop dat deze boodschap je goed bereikt. Graag wil ik een moment nemen van jullie tijd om jullie op de hoogte te stellen van een belangrijke beslissing. En het spijt me dat ik dit via bericht moet doen, maar ik hoop dat je begrijpt dat het voor mij onmogelijk is om iedereen persoonlijk te bellen en te woord te staan. Daarnaast zie ik helaas ook niet iedereen meer in de salon om het persoonlijk te vertellen. 

Met een mix van gevoelens en emoties wil ik jullie op de hoogte stellen van een belangrijke beslissing die ik heb genomen. Helaas heb ik een (chronische) voetblessure die mij steeds meer belemmerd in het goed functioneren en het op mijn voeten staan. Hierdoor heb ik na een zorgvuldige overweging besloten om mijn kapsalon na 12,5 jaar te sluiten.

Dit was zeker geen gemakkelijke beslissing om te nemen, maar het is tijd voor mij om een nieuwe weg in te slaan en mijn carrière op een andere manier voort te zetten. Ik heb met veel plezier en toewijding in de afgelopen jaren met jullie samengewerkt en ik waardeer het vertrouwen dat jullie in mij hebben gesteld door je haar aan mijn zorg toe te vertrouwen. De afgelopen 12,5 jaar heb ik altijd voor al mijn klanten klaar gestaan en altijd mijn best gedaan om aan ieders verwachting te voldoen.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun en loyaliteit gedurende de tijd dat mijn kapsalon open was. Het was een voorrecht om jullie haar te verzorgen en om deel uit te maken van jullie levens. Jullie hebben mijn werk betekenis gegeven en ik zal de banden die we hebben opgebouwd koesteren.

Helaas is de sluiting al iets eerder dan dat ik oorspronkelijk voor ogen had. Maar nadat ik eenmaal met de gedachte rondliep om iets anders te gaan doen is alles in een sneltreinvaart gegaan. En zal ik na mijn vakantie nog 2 weken aan het werk zijn tot 31 Augustus.

Gedurende deze periode zal ik mijn uiterste best doen om aan jullie behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat jullie haar goed verzorgd wordt.

Producten kunnen altijd besteld worden, ook nog na 1 september dit kan zowel rechtstreeks via Whatsapp of rechtstreeks via de webshop. Dr producten kunnen thuis worden opgehaald op afspraak of gewoon thuis worden bezorgd. 

Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een nieuwe kapper, aarzel dan niet om mij om aanbevelingen te vragen. Ik ken enkele uitstekende professionals in de omgeving die ik je kan aanraden.

Nogmaals, ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie vertrouwen en het delen van jullie gevoel met mij. Ik zal altijd de mooie herinneringen koesteren die we samen hebben gemaakt.

Ik begrijp dat dit bericht vragen opwekt, dat dit voor vele van jullie als een totale verrassing komt! 

Als je vragen heb of behoefte heb om contact met mij op te nemen aarzel niet! Ik leg het je graag uit! 

Met hartelijk en liefdevolle groeten,

Nicolette Romeijn 

MEERkappers 

Op zoek naar een vakkundige en gezellige kapper in Hoofddorp?

Dan bent u hier op de juiste plaats. Welkom bij MeerKappers. Mijn naam is Nicolette Romeijn en ik ben al meer dan 10 jaar met veel plezier en passie kapster. Ben jij op zoek naar een goede kapper in Hoofddorp? Dan ben je bij mijn kapsalon aan het juiste adres. Gun jezelf een verwenmomentje en kom langs voor een prettige en persoonlijke kapperservaring. In deze kleinschalige kapsalon is er alle tijd en aandacht voor jou. Je ontvangt altijd persoonlijk advies op het gebied van haar en make-up, want bij MeerKappers staan kwaliteit en beleving voorop! Je kan bij MeerKappers altijd rekenen op trendy kapsels volgens de laatste haartrends. Ik daag mijzelf namelijk constant uit en blijf door het volgen van cursussen op de hoogte van alle nieuwe haarstijlen.

Een kleine kapsalon

Woon je in Hoofddorp en zoek je een prettige en persoonlijke kapper in de buurt? Kom dan naar de kapsalon van MeerKappers. In mijn kleinschalige kapsalon is het nooit druk en wordt er geen luide muziek gedraaid. Alles draait om jou in mijn salon. Onder het genot van een kopje koffie of thee, geef ik je graag een lekkere hoofdhuid massage. Zo kun je helemaal ontspannen de behandeling van je keuze ondergaan in mijn kapsalon aan huis. Ik ben dus eigenlijk een soort thuiskapper, maar alleen kun jij even weg van huis om een momentje voor jezelf te creëren. Ik heb ervaring als kinderkapper en kinderen zijn dan ook meer dan welkom in mijn kapsalon. Kinderen voelen zich vaak op hun gemak bij MeerKappers, omdat zij alleen zijn in de kapsalon worden zijn niet afgeleid door dingen die om hen heen gebeuren. Hierdoor kan er een beter eindresultaat worden bereikt en is de ervaring minder spannend.

Behandelingen

Bij MeerKappers in Hoofddorp kun je terecht voor alles wat met wassen, knippen en föhnen te maken heeft. Daarnaast kun je in mijn kapsalon je haar laten kleuren, een keratine behandeling ondergaan en je wenkbrauwen laten epileren met touw. Verder ben ik gespecialiseerd in bruidsarrangementen en help ik jou graag om je droombruiloft te realiseren. Een kapsel voor jouw grote dag en/of make-up voor de gelegenheid? Ik kom graag bij jou thuis om dit voor je te verzorgen. Lees meer op mijn speciale pagina bruidsmake-up en haar!

KNIPPEN

KLEUREN

STIJLEN

KERATINEBEHANDELING

VISAGIE | BRUIDSMAKE-UP

WENKBRAUWEN

BOEK NU!

Producten

Tijdens je behandeling in gebruik ik uitsluitend vertrouwde merken. Voor de mooiste kapsels maak ik gebruik van de haarstylingproducten van Maria Nila en Dupp Hair. Maria Nila is een Zweedse lijn met haarverzorgingsproducten en 100% vegan. Deze haarproducten zijn dus niet getest op dieren en bevatten zijde. Dit ingrediënt voedt je haar en laat je kapsel prachtig glanzen. Daarnaast zijn de producten van Maria Nila zeer prettig in gebruik. De producten van Dupp Hair zijn vergelijkbaar met Maria Nila, alleen niet volledig vegan. Dupp Hair is een professioneel kappersmerk en heeft voor ieder kapsel een uniek product uitgebracht. Wil jij je haar kleuren? Ook dat kan in mijn kapsalon. Voor het verven van haren gebruik ik haarverf van het Italiaanse merk Vitalitys. Zo ben jij keer op keer verzekerd van het allerbeste resultaat.

Dus woon jij (in de buurt van) Hoofddorp en ben jij opzoek naar een kleinschalige en persoonlijke kapper in de buurt? Maak dan een afspraak en kom naar de kapsalon. MeerKappers is op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend.

BOEK NU!

Kies je eigen stijl