Bruidskapsel

Een mooi-mentje voor jezelf bij MeerKappers

Ben jij toe aan een heerlijk verwen momentje voor jezelf? Dan ben je bij MeerKappers aan het juiste adres! Mijn naam is Nicolette Romeijn, eigenaresse van MeerKappers en ik doe niets liever dan zo’n momentje voor jou creëren. Met een fris nieuw kapsel, prachtige make-up of een ontspannende hoofdmassage laat ik jou graag stralen. Naast mijn passie voor het kappersvak ben ik ook getrouwd en trotse moeder van twee kinderen. Mijn bruisende gezinsleven combineer ik met mijn eigen salon aan huis. “Nicolette is heel vriendelijk, professioneel, durft advies te geven en komt afspraken na. Daarnaast was het resultaat prachtig.” “Mijn haar en make-up zaten precies zoals ik dat wilde. Ik heb me de hele dag van de bruiloft prachtig gevoeld!”

Het ontstaan van MeerKappers

In 2007 ben ik begonnen met mijn kappersopleiding. Tijdens mijn opleiding en daarna heb ik veel gewerkt en ervaring opgedaan in diverse salons. Tot in 2011 de kapsalon waar ik werkzaam was werd verkocht. Helaas werd mijn contract daarbij niet overgenomen. Dit was voor mij het punt om de volgende stap richting mijn droom te zetten en voor mijzelf te beginnen! Vanaf dit moment ben ik eerst een paar jaar als zelfstandig ambulante kapster (thuiskapper) aan de slag gegaan. In 2014 was het dan eindelijk zo ver: ik heb mijn eigen kleinschalige salon gerealiseerd in ons huis in Hoofddorp. Hier ging ik, naast het thuis knippen, steeds meer werken en inmiddels ben ik nu volledig werkzaam in mijn eigen salon MeerKappers.

Welkom in mijn salon

Ik heet je dan ook graag van harte welkom in mijn eigen salon! Bij MeerKappers ben jij altijd de enige klant, waardoor ik alle tijd en aandacht aan jouw momentje kan besteden. MeerKappers is drie dagen per week geopend. Je kan direct online een afspraak inplannen of neem contact met mij op om bijvoorbeeld de mogelijkheden voor bruidsarrangementen te bespreken.

Tot ziens bij MeerKappers! ~ Nicolette